Προσφορές
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Μήνυμα Επιτρόπου


Φίλοι και Φίλες,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών. Μέσα από την ηλεκτρονική αυτή ενημέρωση μπορείτε να εξερευνήσετε και να γνωρίσετε καλύτερα τον Οργανισμό και τις αρμοδιότητες του.

Γνώμονας μας είναι η άμεση και γρήγορη ενημέρωση των αιτητών μας ώστε να έχουν πλήρη ενημέρωση για τα μέτρα και προγράμματα που επιδοτεί ο Οργανισμός μας.

Όραμα μας είναι η προστασία των Ευρωπαϊκών και εθνικών κονδυλίων, τις έγκυρες και έγκαιρες πληρωμές, τη μεγιστοποίηση της εξυπηρέτησης του αγροτικού μας κόσμου καθώς και της στήριξη μας προς αυτών αλλά και του ευρύτερου συνόλου της Κυπριακής υπαίθρου.

Ο ΚΟΑΠ εφαρμόζει την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), διοχετεύοντας τα κοινοτικά και κρατικά κονδύλια στον αγροτικό κόσμο και διενεργώντας όλες εκείνες τις δραστηριότητες που μεγιστοποιούν το όφελος του αγρότη και προστατεύουν παράλληλα τα ευρωπαϊκά και εθνικά ταμεία.

Πιστεύω ότι τα διάφορα εξαγγελλόμενα Ευρωπαϊκά και εθνικά Μέτρα, στηρίζουν τον Κύπριο αγρότη και ενισχύουν την κοινωνικοοικονομική του θέση στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και όχι μόνο.

Σας υπόσχομαι ότι τόσο εγώ προσωπικά όσο και το προσωπικό του Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών θα βρίσκεται δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια, στήριξη, ενημέρωση και επίλυση οποιονδήποτε θεμάτων.


_______________________________________________
© 2010 - 2024 Κυπριακή Δημοκρατία,
Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών