Προσφορές
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Νέα & Εκδηλώσεις


Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ - 14/01/2022 01:38:55 μμ


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του Νέου Περιφερειακού Γραφείου Πάφου στην περιοχή της Πόλεως Χρυσοχούς, το οποίο λειτουργεί από τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022.

Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής Πόλεως Χρυσοχούς και Τηλλυρίας θα μπορούν να εξυπηρετούνται από το νέο Περιφερειακό Γραφείο καθημερινά, Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 2:30 μ.μ.. Το Γραφείο του ΚΟΑΠ συστεγάζεται με το Περιφερειακό Γεωργικό Γραφείο Πόλεως Χρυσοχούς που βρίσκεται στην οδό Τιμοχάρη 1, 8820 Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 26964633 και 26964634 και το τηλεομοιότυπο (φαξ) είναι 26964635.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέα Κυπριανού παρουσία του Δημάρχου Πόλεως Χρυσοχούς, βουλευτών και κοινοταρχών των γύρο περιοχών.

Ο ΚΟΑΠ έχει ως βασικό στόχο και επιδίωξη του τη σωστή, ολοκληρωμένη και άμεση εξυπηρέτηση και ενημέρωση του κοινού, για τις δραστηριότητες του και τα μέτρα ενίσχυσης που εφαρμόζει τόσο από Ευρωπαϊκά όσο και από Εθνικά κονδύλια. Η λειτουργία του νέου αυτού γραφείου συντείνει προς την επίτευξη του στόχου αυτού, αφού θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών της περιοχής και στον τερματισμό της πολύχρονης ταλαιπωρίας τους από τη μετάβαση στο Επαρχιακό Γραφείο Πάφου, όποτε προέκυπτε ανάγκη για δια ζώσης εξυπηρέτηση.

Σχετικά Αρχεία:
_______________________________________________
© 2010 - 2022 Κυπριακή Δημοκρατία,
Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών