Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών


Νέα & Εκδηλώσεις


ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ - 04/05/2022 12:17:34 μμ

Περιοδεία Επιτρόπου στην Ύπαιθρό με Αγρότες και Οργανωμένα σύνολα

Ο Επίτροπος συνοδευόμενος από τον Βοηθό Επίτροπο και άλλα στελέχη του Οργανισμού, ξεκίνησε περιοδεία σε κοινότητες σε όλη την Κύπρο, με σκοπό την άμεση επαφή με τους αγρότες, τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους, ούτως ώστε να καταγράψει προβλήματα, αγωνίες και εισηγήσεις που προβληματίζουν τον αγροτικό τομέα της Κύπρου.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία του Επιτρόπου θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή και θα περιλαμβάνει επιτόπου επισκέψεις σε κτηνοτροφικά υποστατικά, γεωργικές εκμεταλλεύσεις, μονάδες μεταποίησης και μονάδες παραγωγής γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων.

Στα πλαίσια αυτής της εκστρατείας, ο Επίτροπος επισκέφτηκε τα χωρία Αμιάντου και Κυπερούντας, το Τραχώνι, καλλιέργειες θερμοκηπίων ανθοκομίας, την Ανώγυρα, το γνήσιο χειροποίητο παστέλι και χαρουπομελο καθώς επίσης και το χωρίο Πάχνα στις βιοτεχνίες επεξεργασίας μεταποίησης γνήσιων Γαλακτοκομικών Προϊόντωνόπου όπου συνομίλησε με γεωργούς και παραγωγούς και ενημέρωσε για τα προγράμματα επιχορήγησης που προσφέρει ο Οργανισμός και ακολούθως κατάγραψε τα προβλήματα και τις εισηγήσεις τους. Ο Επίτροπος επισκέφτηκε επιτόπου φυτείες και καλλιέργειες των παραγωγών της περιοχής.


EΝΙΑΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΑΡΙΚΩΝ

Ηλεκτρονική Αίτηση

Monitoring

Εφαρμογές Capo Geotag Applications

Ημερολόγιο Γεωργικής Εκμετάλλευσης

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020

Νέα ΚΑΠ 2014 - 2020

Envision

Dione

Πολλαπλή Συμμόρφωση

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Leader - ΟΤΔ

Διαπιστευμένοι Φορείς

Διαδικτυακή Υπηρεσία