Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών


Νέα & Εκδηλώσεις


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΚΟΑΠ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - 16/02/2022 11:07:01 πμ

15 Φεβρουαρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέα Κυπριανού, στα γραφεία του Οργανισμού, με όλες τις αγροτικές οργανώσεις, όπου ενημερώθηκαν με παρουσιάσεις για τα Νέα προγράμματα επιχορηγήσεις όσο αφορά το έτος 2022, για την ΝΕΑ ΚΑΠ 2021-2027αλλά και για το σύστημα παρακολούθησης γεωργικών εκτάσεων (monitoring) το οποίο θα εφαρμόσει ο ΚΟΑΠ κατά το τρέχον έτος.

Επιπλέον, ο Επίτροπος ενημέρωσε τις αγροτικές οργανώσεις ότι σύντομα θα ανακοινωθούν οι περιφερειακές συγκεντρώσεις σε κοινότητες, στις οποίες θα παραβρεθεί ο ίδιος και Λειτουργοί του Οργανισμού για ενημέρωση και επίλυση διαφόρων προβλημάτων / θεμάτων που απασχολούν τους γεωργούς. Ανάφερε επίσης, ότι για πρώτη φόρα, Λειτουργοί του ΚΟΑΠ θα βγουν έξω από τα γραφεία τους και θα εργάζονται κανονικό ωράριο σε διάφορες κοινότητες στα κοινοτικά γραφεία, σε διάφορες επαρχίες ώστε να βοηθήσουν και να ενημερώσουν τον αιτητή να επιλύσουν προβλήματα και απορίες που προκύπτουν από τα μέτρα επιχορηγήσεις. Οι δυο αυτές ενέργειες από μέρους του Οργανισμού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο Επίτροπος, εξέφρασε την επιθυμία για την συνέχιση της στενής και καλής συνεργασίας που ήδη υπάρχει με όλες τις αγροτικές οργανώσεις για το καλό του αγρότη μας και της αγροτικής οικονομίας και ανάφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι Λειτουργοί του ΚΟΑΠ θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του για επίλυση και για παροχή όποιας βοήθειας χρειαστεί μέσα στα πλαίσια πάντοτε των δυνατοτήτων του Οργανισμού.

Στη συνάντηση συζήτησαν επίσης θέματα που αφορούν την γεωργική και αγροτική οικονομία, τα προβλήματα που ταλανίζουν τους αγρότες και τους τρόπους διευκόλυνσης του Κύπριου αγρότη με σκοπό την πλήρη απορρόφηση όλων των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν τη γεωργία.

Οι αγροτικές Οργανώσεις εξέφρασαν τη πλήρη στήριξη τους και ευχαρίστησαν θερμά τον Επίτροπο για την πρωτοβουλία της συνάντησης αλλά και για την ενημέρωση που έλαβαν μέσω παρουσιάσεων και έντυπου υλικού που τους δόθηκε.
Σχετικά Αρχεία:
 20220214_124518.jpg 20220214_142648.jpg


EΝΙΑΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΑΡΙΚΩΝ

Ηλεκτρονική Αίτηση

Monitoring

Εφαρμογές Capo Geotag Applications

Ημερολόγιο Γεωργικής Εκμετάλλευσης

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020

Νέα ΚΑΠ 2014 - 2020

Envision

Dione

Πολλαπλή Συμμόρφωση

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Leader - ΟΤΔ

Διαπιστευμένοι Φορείς

Διαδικτυακή Υπηρεσία