Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών


Νέα & Εκδηλώσεις


Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ - 12/01/2022 09:39:54 πμ


Σε συνέχεια των πρόσφατων εξαγγελιών του Επιτρόπου κ. Ανδρέα Κυπριανού για δημιουργία παραρτήματος του Επαρχιακού Γραφείου Πάφου στην περιοχή της Πόλεως Χρυσοχούς, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών λειτουργεί από την Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 το νέο του Περιφερειακό Γραφείο στην Πόλη Χρυσοχούς.

Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής Πόλεως Χρυσοχούς και Τηλλυρίας θα μπορούν να εξυπηρετούνται από το νέο Περιφερειακό Γραφείο καθημερινά Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8:00π.μ. μέχρι τις 2:30μ.μ. Το Γραφείο του ΚΟΑΠ συστεγάζεται με το Περιφερειακό Γεωργικό Γραφείο Πόλεως Χρυσοχούς στην οδό Τιμοχάρη 1, 8820 Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 26964633 και 26964634 και το τηλεομοιότυπο (φαξ) είναι 26964635.

Ο ΚΟΑΠ έχει ως βασικό στόχο και επιδίωξη του τη σωστή, ολοκληρωμένη και άμεση εξυπηρέτηση και ενημέρωση του κοινού, για τις δραστηριότητες του και τα μέτρα ενίσχυσης που εφαρμόζει τόσο από Ευρωπαϊκά όσο και από Εθνικά κονδύλια. Η λειτουργία του νέου αυτού γραφείου συντείνει προς την επίτευξη του στόχου αυτού, αφού θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών της περιοχής και στον τερματισμό της πολύχρονης ταλαιπωρίας τους από τη μετάβαση στο Επαρχιακό Γραφείο Πάφου, όποτε προέκυπτε ανάγκη για δια ζώσης εξυπηρέτηση.
EΝΙΑΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΑΡΙΚΩΝ

Ηλεκτρονική Αίτηση

Monitoring

Εφαρμογές Capo Geotag Applications

Ημερολόγιο Γεωργικής Εκμετάλλευσης

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020

Νέα ΚΑΠ 2014 - 2020

Envision

Dione

Πολλαπλή Συμμόρφωση

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Leader - ΟΤΔ

Διαπιστευμένοι Φορείς

Διαδικτυακή Υπηρεσία