Προσφορές
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Νέα & Εκδηλώσεις


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΓΕΩΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΤΑΡΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ 2022 - 30/03/2022 11:26:33


Ψηφιακές Εφαρμογές Λήψης Γεωαναφερόμενων Φωτογραφιών από τους αιτητέςΟ Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών παρέχει την δυνατότητα στους αιτητές της Ενιαίας Αίτησης Εκταρικών Επιδοτήσεων για το 2022, χρήσης Ψηφιακών Εφαρμογών για λήψη και αποστολή στον Οργανισμό Γεωαναφερόμενων Φωτογραφιών για τα τεμάχια στα οποία θα υποβληθούν αιτήσεις.

Μέσω του του ηλεκτρονικού Συστήματος Υποβολής Αιτήσεων EAS, ο αιτητής στα πλαίσια της διαδικασίας για υποβολή της αίτησης του, θα έχει την δυνατότητα, για κάθε τεμάχιο της αίτησής του, να επιλέξει το τεμάχιο το οποίο επιθυμεί να στείλει στο κινητό τηλέφωνο του sms, με τις πληροφορίες του τεμαχίου του και ειδικό σύνδεσμο, με την οποίο ενεργοποιείται η Εφαρμογή Capo GeotagWeb.

Εικόνα από το σύστημα EAS για αποστολή sms στο κινητό του αιτητή

Με την βοήθεια της εφαρμογής ο αιτητής μπορεί να μεταβεί στο τεμάχιο του και καθοδηγούμενος να φωτογραφήσει και να αποστείλει (“ανεβάσει”) γεωαναφερόμενες φωτογραφίες (geotagged photos) του τεμαχίου του αποδεικνύοντας έτσι την επιλεξιμότητα του τεμαχίου του για επιδότηση.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί οτιδήποτε στο τηλέφωνο του αιτητή. Για να καταστεί εφικτή η λήψη και αποστολή φωτογραφίας απαιτείται η δυνατότητα του τηλεφώνου για λήψη φωτογραφίας, η ύπαρξη σύνδεσης με το διαδίκτυο, και η ενεργοποίηση της θέσης στο τηλέφωνο.

Οι οδηγίες χρήσης της εφαρμογής είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού τόσο σε μορφή κειμένου όσο και σε βίντεο τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας στους πιο κάτω συνδέσμους:
Σχετικά Αρχεία:
_______________________________________________
© 2010 - 2024 Κυπριακή Δημοκρατία,
Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών