Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών


Νέα & Εκδηλώσεις


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ (ΚΟΑΠ) ΣΤΟ 1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECSO ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - 01/11/2022 08:59:11 πμ


Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Κυβερνοασφαλειας ECSO (Ομάδα Εργασίας 3) πραγματοποίησε στις 27 και 28 Οκτωβρίου 2022, το 1ο συνέδριο για τους Λειτουργους Ασφαλειας Πληροφοριών της Ευρώπης. Εισαγωγική ομιλία και καλωσόρισμα απηύθηνε ο κ. Christian D’CUNHA (Ευρωπαϊκή Επιτροπη / DG CNECT) και ο κ. Jo De Muynck (ENISA). Καλωσόρισμα απηύθυνε επισης ο κ. Axel Deininger (ECSO Chairperson).

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλάμβανε μεταξύ άλλων, παρουσιάσεις για νέα ευρωπαϊκά προγράμματα για την κυβερνοασφαλεια. Οι συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης εστιάστηκαν στις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκοί οργανισμοί ως προς την ασφάλεια των πληροφοριών τους καθώς και στις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται από αυτούς για τη διαχείριση και αντιμετώπιση των κινδύνων. Συζητήθηκαν επίσης η εφαρμογή των υφιστάμενων ευρωπαϊκών νομοθεσιών για την κυβερνοασφαλεια, οι προτεινόμενες εξελίξεις τους και οι μελλοντικές προτεραιότητες στον τομέα.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 22 557788 ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ
Σχετικά Αρχεία:
 Image (3).jpeg


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΚΟΑΠ

EΝΙΑΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΑΡΙΚΩΝ

Ηλεκτρονική Αίτηση

Monitoring

Ημερολόγιο Γεωργικής Εκμετάλλευσης

Στρατηγικό Σχέδιο ΚΑΠ 2023 - 2027

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020

Envision

Εφαρμογές Capo Geotag Applications

Πολλαπλή Συμμόρφωση

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Leader - ΟΤΔ

Διαπιστευμένοι Φορείς

Διαδικτυακή Υπηρεσία