Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών

Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Μήνυμα Επιτρόπου

Μήνυμα Επιτρόπου

Φίλοι και Φίλες,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών. Μέσα από την ηλεκτρονική αυτή ενημέρωση μπορείτε να εξερευνήσετε και να γνωρίσετε καλύτερα τον Οργανισμό και τις αρμοδιότητες του.

Γνώμονας μας είναι η άμεση και γρήγορη ενημέρωση των αιτητών μας ώστε να έχουν πλήρη ενημέρωση για τα μέτρα και προγράμματα που επιδοτεί ο Οργανισμός μας.

Όραμα μας είναι η προστασία των Ευρωπαϊκών και εθνικών κονδυλίων, τις έγκυρες και έγκαιρες πληρωμές, τη μεγιστοποίηση της εξυπηρέτησης του αγροτικού μας κόσμου καθώς και της στήριξη μας προς αυτών αλλά και του ευρύτερου συνόλου της Κυπριακής υπαίθρου.

Ο ΚΟΑΠ εφαρμόζει την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), διοχετεύοντας τα κοινοτικά και κρατικά κονδύλια στον αγροτικό κόσμο και διενεργώντας όλες εκείνες τις δραστηριότητες που μεγιστοποιούν το όφελος του αγρότη και προστατεύουν παράλληλα τα ευρωπαϊκά και εθνικά ταμεία.

Πιστεύω ότι τα διάφορα εξαγγελλόμενα Ευρωπαϊκά και εθνικά Μέτρα, στηρίζουν τον Κύπριο αγρότη και ενισχύουν την κοινωνικοοικονομική του θέση στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και όχι μόνο.

Σας υπόσχομαι ότι τόσο εγώ προσωπικά όσο και το προσωπικό του Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών θα βρίσκεται δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια, στήριξη, ενημέρωση και επίλυση οποιονδήποτε θεμάτων.EΝΙΑΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΑΡΙΚΩΝ

Ηλεκτρονική Αίτηση

Monitoring

Εφαρμογές Capo Geotag Applications

Ημερολόγιο Γεωργικής Εκμετάλλευσης

Στρατηγικό Σχέδιο ΚΑΠ 2023 - 2027

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020

Envision

Dione

Πολλαπλή Συμμόρφωση

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Leader - ΟΤΔ

Διαπιστευμένοι Φορείς

Διαδικτυακή Υπηρεσία