Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών


Νέα & Εκδηλώσεις


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 9η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΗΣΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - 11/10/2022 11:06:11 πμ


Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η Γενική Συνέλευση των Ευρωπαϊκών Αγροτικών Δικτύων καθώς και η Εναρκτήρια Συνεδρίαση του καινούργιου Ευρωπαϊκού Δικτύου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, όπου συμμετείχε και ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και ΚΟΑ κ. Λευτέρη Δημητρίου. Το Νέο και Διευρυμένο Δίκτυο θα υποβοηθήσει την εφαρμογή των Στρατηγικών Σχεδίων γενικότερα φέρνοντας σε επαφή τους εκπροσώπους διαφόρων άλλων δικτύων που ίσχυαν στην προηγούμενη προγραμματική περίοδο.
Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από διάφορες Κρατικές Υπηρεσίες των Κρατών Μελών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και άλλων εμπλεκόμενων Φορέων. Η συνάντηση εστιάστηκε στην αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και στο περιεχόμενο των Στρατηγικών Σχεδίων διαφόρων Κρατών Μελών. Επίσης έγινε αναθεώρηση του Ευρωπαϊκού οράματος για τις Αγροτικές Περιοχές όπως και της αγροτικής δικτύωσης, όπως αυτή διαμορφώνεται στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Πρόσθετα παρουσιάστηκε από την Επιτροπή η διακυβέρνηση του νέου Ευρωπαϊκού Δικτύου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν γενικότερα.
Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε η Εναρκτήρια Συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Δικτύου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στα πλαίσια της οποίας έγινε τελετή Απονομής Βραβείων Αγροτικής Έμπνευσης. Στην συνέχεια υπήρξαν συναντήσεις στρογγυλής τραπέζης όπου δόθηκε η ευκαιρία στους εμπλεκόμενους να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με διάφορα θέματα που εμπίπτουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.
Σχετικά Αρχεία:
 FB_IMG_1665397564976.jpg FB_IMG_1665397573206.jpg FB_IMG_1665397608677.jpg


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΚΟΑΠ

EΝΙΑΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΑΡΙΚΩΝ

Ηλεκτρονική Αίτηση

Monitoring

Ημερολόγιο Γεωργικής Εκμετάλλευσης

Στρατηγικό Σχέδιο ΚΑΠ 2023 - 2027

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020

Envision

Εφαρμογές Capo Geotag Applications

Πολλαπλή Συμμόρφωση

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Leader - ΟΤΔ

Διαπιστευμένοι Φορείς

Διαδικτυακή Υπηρεσία