Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών

Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Μήνυμα Επιτρόπου

Μήνυμα Επιτρόπου


Αγαπητοί φίλοι επισκέπτες

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ).

Με όραμά μας την προστασία των Ευρωπαϊκών και εθνικών κονδυλίων, τις έγκυρες και έγκαιρες πληρωμές, τη μεγιστοποίηση της εξυπηρέτησης του αγροτικού μας κόσμου και την ποικιλόμορφη στήριξη του ευρύτερου συνόλου της Κυπριακής υπαίθρου, νοιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην κοινή προσπάθεια στήριξης του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα, προσβλέποντας στο παρόν και στο μέλλον με αισιοδοξία.

Ο ΚΟΑΠ, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των αγροτών μας για αξιοπρεπή διαβίωση, στη βελτίωση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας του γεωργικού τομέα της οικονομίας και στη διάθεση αφθονίας γεωργικών προϊόντων στους καταναλωτές σε προσιτές τιμές και σε ποιοτικά άριστη κατάσταση. Προσαρμοζόμαστε και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις και στις μεταρρυθμίσεις της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

Είναι πεποίθησή μου ότι τα διάφορα εξαγγελλόμενα Ευρωπαϊκά και εθνικά Μέτρα, στηρίζουν τον Κύπριο αγρότη και ενισχύουν την κοινωνικοοικονομική του θέση στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και όχι μόνο.

Με τα συναισθήματα αυτά, σας χαιρετώ, υποσχόμενος ότι ο Οργανισμός – αξιωματούχοι και προσωπικό – θα συνεχίσουν με μεγαλύτερο ζήλο και αποφασιστικότητα να εξυπηρετούν τους στόχους και οραματισμούς μας, μετουσιώνοντας σε πράξη και προσφορά το μέγιστο όφελος για τους αγρότες και την κοινωνία γενικότερα.


Τίμης Ευθυμίου
Επίτροπος Αγροτικών ΠληρωμώνEΝΙΑΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΑΡΙΚΩΝ

Ηλεκτρονική Αίτηση

Διαπιστευμένοι Φορείς ΠΑΑ 2014 - 2020

Ημερολόγιο Γεωργικής Εκμετάλλευσης

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020

Νέα ΚΑΠ 2014 - 2020

Dione

Envision

Πολλαπλή Συμμόρφωση

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Leader - ΟΤΔ

Διαδικτυακή Υπηρεσία

Διαδικτυακή Υπηρεσία

Κυπριακή Προεδρία

Διαδικτυακό Σύστημα Πληρωμής Εισφορών Κοινωνικών Ασφαλίσεων