Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών


Νέα & Εκδηλώσεις


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ (ΚΟΑΠ) ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - 27/11/2023 10:02:20 πμ


Ο Επίτροπος του ΚΟΑΠ, κ. Ανδρέας Κυπριανού, συνοδευόμενος από τον Βοηθό Επίτροπο, κ. Ανδρέα Ευαγγέλου, και άλλα στελέχη του Οργανισμού, συναντήθηκαν σήμερα 24 Νοεμβρίου 2023, με τον Πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα, κ. Σταύρο Αυγουστίδη, και τον εμπορικό Σύμβουλο κ. Ιωσήφ Κυπραίο.

Ο Επίτροπος κ. Κυπριανού, ενημέρωσε τον Πρέσβη για την χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και το μνημόνιο συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δυο οργανισμών πληρωμών. Επίσης, ενημέρωσε τον Πρέσβη για τις διαδικασίες και τους τρόπους διαχείρισης των ευρωπαϊκών κονδυλίων μέσω του ΚΟΑΠ, καθώς και τα ευρωπαϊκά προγράμματα επιδοτήσεων του Οργανισμού.

Ο κ. Κυπριανού ζήτησε από τον Πρέσβη τη στήριξη του για την αναβάθμιση της προώθησης των κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων στην Ελλάδα και τη συνεργασία των δυο μερών για το καλώς νοούμενο συμφέρον της Κυπριακής Αγροτικής Οικονομίας.

Ο Πρέσβης ευχαρίστησε τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών, για την σημερινή συνάντηση και ανέφερε ότι όντως η προώθηση των κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων στην Ελλάδα χρήζει αναβάθμισης. Στη συνέχεια ο Πρέσβης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την προσπάθεια που καταβάλλεται από το Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών προς αυτή την κατεύθυνση.
Σχετικά Αρχεία:
 received_737050498292376.jpeg received_902861121205368.jpeg


EΝΙΑΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΑΡΙΚΩΝ

Ηλεκτρονική Αίτηση

Monitoring

Εφαρμογές Capo Geotag Applications

Ημερολόγιο Γεωργικής Εκμετάλλευσης

Στρατηγικό Σχέδιο ΚΑΠ 2023 - 2027

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020

Envision

Dione

Πολλαπλή Συμμόρφωση

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Leader - ΟΤΔ

Διαπιστευμένοι Φορείς

Διαδικτυακή Υπηρεσία