Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών


Νέα & Εκδηλώσεις


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ - 14/03/2024 12:45:07 μμ


Στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέα Κυπριανού, με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου κ. Χριστάκη Παπαπέτρου και του επίτιμου Πρόεδρου της Οργάνωσης κ. Μιχάλη Λύτρα.

Στην συνάντηση ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέας Κυπριανού ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, για τον ρόλο, το έργο και την αποστολή του ΚΟΑΠ. Ο Επίτροπος, εξέφρασε επίσης, την επιθυμία για στενή συνεργασία με όλα τα πολιτικά κόμματα για το καλό της αγροτικής οικονομίας. Ευχαρίστησε επίσης, τον Νικόλα Παπαδόπουλο για την εποικοδομητική και παραγωγική συζήτηση που είχαν.

Στη συνάντηση συζήτησαν θέματα που αφορούν την γεωργική και αγροτική οικονομία, τα προβλήματα που ταλανίζουν τους αιτητές και ιδιαίτερα τους τρόπους διευκόλυνσης του Κύπριου αγρότη, τις πληρωμές των παρεμβάσεων και γενικά τρόπους και μεθόδους για διευκόλυνση των αγροτών με σκοπό την πλήρη απορρόφηση όλων των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν τη γεωργία.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ εξέφρασε τη πλήρη στήριξη του, στον θεσμό του Επιτρόπου αλλά και την ικανοποίηση του ως προς την λειτουργία του οργανισμού. Επισήμανε, ότι θα συνεχίσει να υπάρχει απόλυτη συνεργασία του Δημοκρατικού Κόμματος με τον Οργανισμό και τον Επίτροπο προσωπικά για επίτευξη των κοινών στόχων που είναι το καλό της αγροτικής οικονομίας της Κύπρου.
Σχετικά Αρχεία:
 Messenger_creation_7186de54-a2d2-423c-a0b1-16e35bed29cf.jpeg Messenger_creation_ca438da1-4be4-476b-b8f6-8166d8294765.jpeg Messenger_creation_f524cf1c-0a47-4c2e-bd6a-07fc4235dd30.jpeg


EΝΙΑΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΑΡΙΚΩΝ

Ηλεκτρονική Αίτηση

Monitoring

Εφαρμογές Capo Geotag Applications

Ημερολόγιο Γεωργικής Εκμετάλλευσης

Στρατηγικό Σχέδιο ΚΑΠ 2023 - 2027

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020

Envision

Dione

Πολλαπλή Συμμόρφωση

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Leader - ΟΤΔ

Διαπιστευμένοι Φορείς

Διαδικτυακή Υπηρεσία