Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών


Νέα & Εκδηλώσεις


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΓΕΩΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΤΑΡΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ 2022 - 30/03/2022 11:26:33


Ψηφιακές Εφαρμογές Λήψης Γεωαναφερόμενων Φωτογραφιών από τους αιτητές



Ο Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών παρέχει την δυνατότητα στους αιτητές της Ενιαίας Αίτησης Εκταρικών Επιδοτήσεων για το 2022, χρήσης Ψηφιακών Εφαρμογών για λήψη και αποστολή στον Οργανισμό Γεωαναφερόμενων Φωτογραφιών για τα τεμάχια στα οποία θα υποβληθούν αιτήσεις.

Μέσω του του ηλεκτρονικού Συστήματος Υποβολής Αιτήσεων EAS, ο αιτητής στα πλαίσια της διαδικασίας για υποβολή της αίτησης του, θα έχει την δυνατότητα, για κάθε τεμάχιο της αίτησής του, να επιλέξει το τεμάχιο το οποίο επιθυμεί να στείλει στο κινητό τηλέφωνο του sms, με τις πληροφορίες του τεμαχίου του και ειδικό σύνδεσμο, με την οποίο ενεργοποιείται η Εφαρμογή Capo GeotagWeb.

Εικόνα από το σύστημα EAS για αποστολή sms στο κινητό του αιτητή

Με την βοήθεια της εφαρμογής ο αιτητής μπορεί να μεταβεί στο τεμάχιο του και καθοδηγούμενος να φωτογραφήσει και να αποστείλει (“ανεβάσει”) γεωαναφερόμενες φωτογραφίες (geotagged photos) του τεμαχίου του αποδεικνύοντας έτσι την επιλεξιμότητα του τεμαχίου του για επιδότηση.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί οτιδήποτε στο τηλέφωνο του αιτητή. Για να καταστεί εφικτή η λήψη και αποστολή φωτογραφίας απαιτείται η δυνατότητα του τηλεφώνου για λήψη φωτογραφίας, η ύπαρξη σύνδεσης με το διαδίκτυο, και η ενεργοποίηση της θέσης στο τηλέφωνο.

Οι οδηγίες χρήσης της εφαρμογής είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού τόσο σε μορφή κειμένου όσο και σε βίντεο τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας στους πιο κάτω συνδέσμους:




Σχετικά Αρχεία:

Κατεβάστε το αρχείο Acrobat Capo_Geotag_Web_Guide.pdfmp4 CapoGeotagWebGuide.002.mp4
Κατεβάστε το αρχείο Acrobat GeotagGuideAppFinal012022.pdfmp4 GeotagGuideAppFinal012022.mp4


EΝΙΑΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΑΡΙΚΩΝ

Ηλεκτρονική Αίτηση

Monitoring

Εφαρμογές Capo Geotag Applications

Ημερολόγιο Γεωργικής Εκμετάλλευσης

Στρατηγικό Σχέδιο ΚΑΠ 2023 - 2027

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020

Envision

Dione

Πολλαπλή Συμμόρφωση

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Leader - ΟΤΔ

Διαπιστευμένοι Φορείς

Διαδικτυακή Υπηρεσία